fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Силиконови сандали и чехли

Силиконът е материал от ново поколение, и е продукт и следствие на дългогодишно разработване. Нещата за бита, които се създават от него се характеризират със своята мекота, удобство и невероятно лекота при ползване.

Тези качества са неотменна част от всяка приятна и удобна за носене обувка, чифт чехли или сандали, и точно това ще намерите тук на TendenZ.bg.

Какви са предимствата на различните силиконови сандали и чехли

Най-голямото предимство на различните дамски силиконови сандали и чехли, е че те са невероятно леки и не упражняват почти никакво напрежение върху крака. Това означава, че са доста удобни за ходене и затова се класифицират като продукти за ежедневно ползване.

Друга причина доста от нашите посетители да се спират на тях, е че те са доста приятни на вид, с доста олекотена визия, без да затормозяват окото. Доста са семпли като дизайн, с малко части и много удобна стелка, която е подходяща за носене без чорапи или чоропогащник.

За други, тези продукти са идеалната комбинация от стилност, минималистичност и практичност, което ги прави и идеални за разходка, работа из дома, двора или дори при излизане на кафе. Налични са и модели с по-висока подметка, както и сандали с високи каишки за подсигуряване на стъпалото към стелката.

Най-главните им предимства се изразяват в следните неща:

  • Много достъпна цена;
  • Издръжлив материал;
  • Крака не се поти и не губи сцепление;
  • Стилно изработено лице с многообразни дизайни;
  • Подходящи за баня и плаж;
  • Лесни за поддръжка.

Ако търсите нещо, с което няма да направите компромис нито със стила, нито с удобството си, то тогава тези продукти са точно за вас.

Защо да изберете продукти направени от силикон

Обувките направени от силикон са изключително хигиенични поради липсата на микропорести каналчета, каквито има при кожените продукти. Именно това прави силиконовите чехли съвършеното решение при домашно ползване.

Те освобождават крака и позволяват на кожата да диша спокойно, като така намаляват стреса над вените и капилярите покрай нервните окончания. Освен това силиконът е доста мек и гъвкав, което означава, че при ползване той започва да се оформя по стъпалото и така заема по-удобна за него форма.

Могат да се мият с топла вода и не позволяват на мръсотията да се задържи по тяхната повърхност за дълго време. Така си спестявате търкане и употребата на силни препарати, които могат да се отразят неприятно на кожата на вашите стъпала.

Какви модели предлага нашият онлайн магазин

Моделите, също както потребностите на нашите клиенти, са много и най-различни – от продукти с равна подметка, до такива с по-наклонена и скосена платформа. Основната разлика между различните артикули се изразява в тяхната стилизация и дизайн.

При чехлите, например можете да видите, че разполагаме с продукти с големи пухени украси, малки силиконови цветчета, бижута от кварц и други украшения подходящи за всяка дама. Освен това наблягане на създаването на монохроматични продукти с непрестанно променят се цвят в зависимост от ъгъла на светлината.

Подобен вид продукти са доста интересен и нестандартен избор, който може да бъде съчетан с голямо разнообразие от дрехи и тоалети.

Що се отнася до сандалите, имаме няколко основни вида модели с вариращи размери и дизайни. За да бъде една силиконена сандала приятна за носене, тя трябва да пасва добре на крака и да изразява неговите качества.

Това постигаме като ви предлагаме продукти със самостоятелни не-еластични презрамки, които се захващат на ключови точки под глезена и самото стъпало. Те са стилизирани с цветове акцентиращи формат на крака и създаващи усещането на лекота и свобода, както отстрани така и по време на носене.

Как TendenZ.bg допринася за вашето удобно пазаруване

За да улесним вашето пазаруване и да го направим възможно най-приятно и лесно, направихме нашата платформа изключително интуитивна и лесна за навигиране. От TendenZ.bg ценим вашето време и средствата, които инвестирате в своя комфорт и стилно обличане, затова и се радваме да видим, че толкова много от вас избират нашите силиконови сандали и чехли.

При нужда от консултация, винаги можете да се свържете с нашите експерти с онлайн чат формата ни или да ни се обадите лично – очакваме ви!