fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ: На основание БДC-515-88-М12, гаранционният срок на обувните изделия е 30 дни. Рекламации, връщане на стока  се приемат само на адрес: гр.София 1510, ул. Владайска река 8, тел.: 0800 900 77 (БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН)

При скрити дефекти рекламацията се предявява при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да се обърнете към съответните органи за алтернативно решаване на спорове (АРС)  или да използвате сайта за онлайн решаване на спорове (ОРС).

Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов се поемат от клиента. Съгласно чл. 120 от Закона за Защита на Потребителите, независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с дoговора за продажба съгласно този закон.

В случай, че поръчаните от Вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от куриера, според условията от чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разходите по транспорта на продукта в този случай се поемат от клиента. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка и етикировка, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди. Към пратката трябва да са приложени оригиналните документи, с които е получена – ордер на поръчка и касова бележка (Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерска фирма Спиди, при получаване на поръчката).

Замяната се извършва, като връщаме сумата по банкова сметка, а Вие правите нова поръчка. 

При разлепване и остраним дефект обувните артикули се отремонтират в срок до 30 дни. При неправилна експлоатация производителят не приема рекламации! В случай, че получените от Вас обувки не отговарят на желания от Вас размер, можете да ни ги изпратите обратно, за да Ви възстановим сумата по посочена от Вас банкова сметка. Разходите по връщането са за Ваша сметка.

СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е ДО 14 ДНИ.

 

Бланка за връщане можете да свалите от ТУК.