fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Доставка и плащане

Уважаеми клиенти, в периода от 01.04 до 07.04.2024г. предоставяме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички продукти от колекция пролет/лято 2024.

Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над 60лв. на територията на България!

За всички останали поръчки, които не са безплатни, цените за доставка са както следва:
- До адрес на клиента - 5.00 лв.
- До офис или автомат на Спиди - 4.00 лв.
Посочените цени засягат доставки, направени на територията на Република България, за поръчки които не отговарят на условията да бъдат безплатни.

Поръчките се обработват до 3 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката).
Някой от поръчките може да бъдат доставени с няколко пратки. Ако поръчката има такса за доставка, дължите такса само за едната от пратките. Ако се възползвате от опцията "Тествай преди да платиш" и се откажете от съответната пратка, дължите такса по връщането и. Това важи за всяка пратка по съответната поръчка, от която се отказвате, чрез опцията "Тествай преди да платиш".
Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия), за което ще бъдете уведомени от нас.
Доставката се осъществява, чрез нашият партньор, куриерска фирма Спиди (от понеделник до петък) до посоченият от Вас адрес.  За населените места, които обичайно се обслужват по график от куриерска фирма Спиди, доставките ще бъдат извършвани съгласно актуалния график за съответното населено място, достъпен на следния интернет адрес: https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule.

Поръчките направени в tendenz.bg, не изискват потвърждение по телефона. Ще получите само потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. (Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща)

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. При тази опция не може да се разделя поръчка, която съдържа повече от 1 артикул. Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатият артикул по банков път. В случай, че се възползвате от опцията "Тествай преди да платиш" и се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ. Опцията не важи, за клиенти заплатили поръчката си с карта.

Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерска фирма Спиди, при получаване на поръчката. Моля запазете документа.

Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил. Моля, имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката или авансово (по банков път или с кредитна/дебитна карта) преди доставяне на стоката. Банковата сметка на „Стар Алианс” ЕООД е в Уникредит Булбанк, IBAN: BG69UNCR70001521091524, BIC: UNCRBGSF.

Разходите по връщането на продукти са за Ваша сметка.

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА tendenz.bg предоставя възможност на своите клиенти за международни поръчки. За доставки на територията на страните от Европейския съюз, Сърбия, Македония, и др. вижте, по долу, действащите куриерски тарифи и срокове на доставка. Международни доставки се осъществяват посредством куриерска фирма DPD. За всяко конкретно запитване нашият екип ще направи проучване, относно оптималната цена за доставка, директно до Вашата врата, навсякъде в Европа. Разходите по доставката ще ви бъдат предварително съобщени и ако те Ви устройват ние ще изпратим Вашата поръчка. Посочените цени са в лева с включено ДДС и с включена такса гориво. За извършване на международна доставка е необходимо предварително да заплатите стойността на поръчката и разходите по доставката. Към тарифите на международните доставки до страните от Европейския съюз не се начисляват допълнителни митнически такси и ДДС. http://www.speedy.bg/begin.php?pID=22 - [BB242F]Проследяване на международна пратка>>>  https://tendenz.bg/?info=322 - Общите условия влизат в сила на 22.06.2012 година и засягат всички поръчки, направени след тази дата.