fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-18:00 ч.

Доставка и плащане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  на всички продукти, до 48ч в работни дни!

Поръчките направени в tendenz.bg, не изискват потвърждение по телефона. Ще получите само потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. (Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща)

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас адрес.

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. В случай, че се възползвате от тази опция и се откажете от поръчката, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерска фирма Спиди, при получаване на поръчката. Моля запазете документа.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при една обща поръчка на стойност над 60.00 лв. Ако сте направили няколко отделни поръчки на обща стойност над 60 лева, доставката Ви не е безплатна! Не поемаме ангажимент да обединяваме поръчки!

Безплатната доставка за поръчки от tendenz.bg, на територията на България, зависи от моментната политика на фирмата. Моля, следете началната страница. Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил. Моля, имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката или авансово (по банков път или с кредитна/дебитна карта) преди доставяне на стоката. Банковата сметка на „Стар Алианс” ЕООД е в Уникредит Булбанк, IBAN: BG69UNCR70001521091524, BIC: UNCRBGSF.

Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка.

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА tendenz.bg предоставя възможност на своите клиенти за международни поръчки. За доставки на територията на страните от Европейския съюз, Сърбия, Македония, и др. вижте, по долу, действащите куриерски тарифи и срокове на доставка. Международни доставки се осъществяват посредством куриерска фирма DPD. За всяко конкретно запитване нашият екип ще направи проучване, относно оптималната цена за доставка, директно до Вашата врата, навсякъде в Европа. Разходите по доставката ще ви бъдат предварително съобщени и ако те Ви устройват ние ще изпратим Вашата поръчка. Посочените цени са в лева с включено ДДС и с включена такса гориво. За извършване на международна доставка е необходимо предварително да заплатите стойността на поръчката и разходите по доставката. Към тарифите на международните доставки до страните от Европейския съюз не се начисляват допълнителни митнически такси и ДДС. http://www.speedy.bg/begin.php?pID=22 - [BB242F]Проследяване на международна пратка>>>  https://tendenz.bg/?info=322 - Общите условия влизат в сила на 22.06.2012 година и засягат всички поръчки, направени след тази дата.