fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-18:00 ч.

Често задавани въпроси

1. Как да върнем продукт? 
Tрябва  изпратите получените продукти с документите, с които сте ги получили.
Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка и етикировка, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди. Към пратката трябва да са приложени оригиналните документи, с които е получена (ордер), както и попълнен формуляр за връщане. Замяната се извършва, като връщаме сумата по банкова сметка, а Вие правите нова поръчка. В случай на липса на този формуляр опишете на отделен лист банка, титуляр (три имена), IBAN, BIC.
*НА ВЪРНАТА СТОКА БЕЗ КАСОВ БОН НЕ ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ СУМА.
1. Транспортните разходи са за Ваша сметка в следните случаи:
* Поръчаните от вас артикули не отговарят на Вашите очаквания.
* Рекламации - при откриването на скрити дефекти, но не по-късно от срока на гаранцията им.
За да изпратите артикули за наша сметка трябва да изпратите съобщение на електронната поща shop@tendenzshoes.com с номера на поръчката си и защо връщате продукта.
2. Транспортните разходи са за наша сметка само в следните случаи:
* Артикулът е получен с явен дефект.
* Изпратения артикул не съответства на поръчания от Вас.
СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е 14 ДНИ.
Пълните условия за връщане и замяна и адреса на който да ги изпратите, можете да видите тук: https://tendenz.bg/?info=324
При възникване на спор, който не сме разрешили помежду си, можете да се обърнете за съдействие към органите за алтернативно решаване на спорове, посочени на електронната страница на Министерство на икономиката.

2. Как да проверим наличност на размер/модел?

Оn-line системата за покупки през сайта отразява наличността на артикулите към актуалния момент на разглеждане. Всички налични размери можете да видите в падащото меню „Размер“ в сайта.

3. Как да направим поръчка като добавим в кошница?
Можете да направите поръчка без регистрация на повече от един модел. Следвайте указаните стъпки:
 1. Отворете желания модел и изберете нужния Ви размер.
 2. Натиснете бутона “ДОБАВИ В КОШНИЦАТА”.
 3. Докато сте в кошницата започнете да изписвате артикулния номер на следващия продукт, който желаете.
 10. Ако желаете да оставите упътване към адреса на поръчката можете да го запишете в полето “КОМЕНТАР”.
 11. Натиснете бутона “ПОРЪЧАЙ СЕГА”.
 
 
4. Какъв е срокът за доставка? 
 ДОСТАВКА Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас адрес. Направените поръчки се обработват в рамките на 4 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 3-4 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при една обща поръчка на стойност над 60.00 лв. Ако сте направили няколко отделни поръчки на обща стойност над 60 лева, доставката Ви не е безплатна! Не поемаме ангажимент да обединяваме поръчки! Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.
 
5. Как да проверим наличност в магазините? 
Можете да проверите наличност в магазините ни, като изберете нужния Ви размер и натиснете бутона "наличност в магазините", който се появява отдолу. 
 
6. E-mail за потвърждение:
При подаване на поръчката си сте получили съобщение за успешно направена поръчка на телефона и електронната си поща. Ако не откривате съобщението в електронната си поща потърсете и в папка СПАМ. За да проверим статуса на Вашата поръчка ни е необходим номера, който е изписан в е-mail Ви.