fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Кецове и маратонки

Кецовете и маратонките са онзи модел обувки, който още през 90 – те години успява да добие свръх популярност. Малко по-късно бива заличен от други модели, които са се харесвали повече на представителките на нежния пол. Днес този тип обувка се оказва изключително предпочитана, заради няколко основни критерии, които няма как да пропуснем да споделим с вас.

Навярно ви прави впечатление как огромна част от звездите са почитатели на високите платформи. Този стайлинг заляга в епицентъра на тяхната визия. Освен, че изглеждат ослепително, те се чувстват по същия този начин, заради удобството и комфорта, които им доставя моделът.

Ако сте част от дамите, които обичат да носят високи токчета, заради това, че обувката успява да издължи силуета, то вероятно този модел ще се впише перфектно към изискванията и претенциите ви. С тях можете да обикаляте часове наред, без да чувствате болка и дискомфорт в краката. Те няма да се изморят, а вие ще изглеждате все толкова привлекателни и стилни.

По-голямата част от маратонките, представени на вашето внимание, се вписват съвършено добре към почти всеки един стайлинг. Няма никакво значение какъв е любимият ви стил на обличане, то ние ви гарантираме, че благодарение на една подобна инвестиция, то вие ще си осигурите удобството и комфорта, за които по-рано споделихме.

Кецове и маратонки – обувките, за които мечтае всяко малко момиче или зряла жена

В категорията ще попаднете на много и най-разнообразни дизайни, отговарящи на различните търсения. Ако сте привърженици на платнените модели, изключително подходящи за летния сезон, то навярно ще успеете да откриете чифт, с който да ви бъде трудно да се разделите за в бъдеще.

За по-екстравагантните дами сме подготвили модели в по-ярки цветове и с по-изразена платформа. Благодарение на тях те ще могат да подчертаят своята индивидуалност. Моделите, които са с по-светли и едва забележими цветове, са изключително подходящи за градски условия. Те могат да ви придружават в ежедневието, докато вършите своите задачки.

С тях можете да се чувствате секси и привлекателни в колежа, в любимия си клуб, на разходка с приятелки и на всяко друго място. Важно е да проявявате прецизност, когато ги съчетавате с останалата част от облеклото. Можете от главата до петите да се облечете в спортен стил или да ги комбинирате с ежедневна рокля, блейзър, джинси или друго.

Изберете Tendenz и няма да съжалявате за извършената покупка! Ние вярваме, че стилът не се купува с пари, но пък за сметка на това с него можем лесно да се сдобием, стига да знаем от къде да пазаруваме.