fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Клъч чанти

Един от най-актуалните дамски аксесоари от 20 – те години на миналия век, та чак до наши дни, това безспорно са онези малки, кокетни, вечерни чантички, известни под наименованието клъчове. Те са крайно подходящи за коктейли, вечерни събирания, балове, стилни и лъскави мероприятия, сватбени тържества и други подобни поводи. Тук при нас ще откриете изумително разнообразие от модели, спиращи дъха дори на най-капризните и взискателни дами. Ще останете очаровани от преливащия асортимент, който така внимателно и прецизно сме селектирали за вас.

Клъчове - задължителен аксесоар за всяка дама

Те не просто са удобни, но и умеят по непретенциозен начин да допълнят всяко спортно – елегантно или делово облекло. За разлика от изминалите години, днес на пазара се срещат свръх разнообразни модели, различаващи се като стил, дизайн, форми, материали. Със сигурност ще попаднете на търсеното от вас решение, без да губите излишно време. Можете да си служите с филтрите за бързо откриване на желания артикул и по този начин да спестите ценно за вас време.

В категорията сме вместили десетки модели, разполагащи с дълги дръжки. Дизайнерите са заложили на този модел, тъй като той позволява носене не само в ръка или под мишница, но и през рамо. Те са създали чантата с цел доставяне максимален комфорт и удобство на представителите на нежния пол. Още по-осезаем стил се разкрива, благодарение на красивите верижки, заместващи кожените дръжки. По този начин се сдобивате не просто с аксесоар, където да пренасяте най-нужните си вещи, но и с допълнително бижу, красящо тоалета ви.

Моделите, които успявате да откриете в Tendenz, са допълнение към тоалета не само на деловите или бизнес дами, но и на всяко младо момиче, което държи на това винаги да изглежда по изумителен и неподправен начин.

За изработката на тези миниатюрни произведения на изкуството се използват най-различни материали, било то еко кожа, естествена кожа, велур, текстил, силикон или друго.

Ценни съвети при избора на аксесоар

Това, което не бива да забравяте, е че чантата задължително следва да допълва и подчертава женствеността и елегантността на дамите.

Ако сте любители на модата, то задължително в гардероба ви трябва да присъстват поне няколко творения, които да съчетавате с различните стилове дрехи.

Не се подвеждайте от размера на това бижу, тъй като то е в състояние да побере всички необходими за една жена предмети – телефон, червило, портмоне, ключове. Ако клъчът, който сте избрали, е в готовност да вмести цялата тази палитра от вещи, то не губете време, а го превърнете в своя придобивка. Освен това, по-голямата част от моделите, които ви предлагаме, разполагат с малко отделение, където можете да вместите шишенце с парфюмна течност.

Някой от клъчовете, които откривате в онлайн магазина, са семпли, изчистени и лишени от всякакви декоративни елементи, докато други са далеч по-екстравагантни, изработени от крокодилска или змийска кожа.

Изберете Tendenz за покупката на дамски аксесоар и допринесете за това да изглеждате наистина зашеметяващо и улавящи всички погледи право към себе си.