fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Елегантни сандали и чехли

Сандалите, чехлите и отворените обувки са съвършените платформи за изящното извайване на един нежен женски крак. Поради своята отворена форма, тези видове обувки и чехли се носят най-вече през топлите сезони – именно затова е важно те да бъдат не само стилни и запленяващи, но и удобни за носене през лятото и пролетта.

Какво прави едни сандали и чехли елегантни

Това, което всички клиенти на TendenZ.bg търсят на първо място, е естетичен и красив избор, който да е елегантен и изключително стилен за самата форма на крака. Удобството остана на заден фон, не защото не е от значение за всеки, а понеже щом пазарувате от нас, то вече знаете, че обувките са качествени и удобни за носене.

Тук ще наблегнем над това какво всъщност прави нашите елегантни сандали и чехли толкова търсени и как избираме техните модели и дизайни. Основното правило на всеки вид отворена обувка е тя да бъде вдъхновена от женската красота, вътрешна и външна.

По този начин ние мигновено разполага с богато вдъхновение, защото, също както многобройните ни модели, жените могат да бъдат красиви по много начини. Най-важното е да се спазват основни геометрични подредби на каишките, формата на тока, подметката и хастара.

Нужно е те да се преливат едни в други, като по този начин подхранват и подпомагат цялостния вид на продукта. От там започваме с избор на материали, които могат да бъдат текстил, еко-кожа и естествена кожа.

Това са най-подходящите материали за лека и нежна лятна обувка, тъй като те позволяват на петата и свода на крака да дишат дори при активно ходене и движение.

Как да изберете идеалните сандали и чехли за вас

За да остане една дама възможно най-доволна от избора си, е необходимо той да бъде съобразен със самата форма на крака, глезена, дължината на пръстите и личния опит с подобен вид обувки. Най-важното е височината на тока да бъде нещо, с което се чувствате удобно, тъй като по-високите модели са невероятно нежни, но могат да бъдат трудни за ползване от неопитни потребители.

Ролята на подобен вид обувка е да изрази качествата на крака, затова ако искате да покажете своя глезен можете да изберете обувка, която обостря неговите характеристики. Важно е и цветът да пасне на вашата селекция от тоалети, като по-отворените елегантни сандали и чехли са доста подходящи за рокли и поли.

За да сте напълно доволни от вашия избор на обувки, е важно да обърнете внимание най-вече на:

 • Плетката на самата обувка;
 • Дали е с отворена или затворена предна страна;
 • Има ли каишка за глезена;
 • Какъв е размерът на каишката;
 • Цвят и форма на самата обувка.

Като това е едва една малка част от нещата, които са важни да се вземат предвид.

Какви елегантни сандали и чехли ще намерите тук

Тук можете да намерите повече от 14 страници пълни със всевъзможни модели подходящи за лято и пролет. Тяхната естетика е изкусно изпипана и съобразена с женската красота и фина фигура, като най-вече моделите могат да се разделят на 3 различни вида:

 • Модели с висок ток;
 • Модели със среден ток;
 • Модели с нисък ток.

Като също така могат да се разграничат сандали и чехли направени от различни материали, като;

 • Текстил;
 • Еко-кожа;
 • Естествена телешка кожа;
 • Комбинация между трите вида.

Като стил на самите обувки, разполагаме с модели с отворени и затворени форми, като има както плетени, така и по-затворени модели, които да бранят и подкрепят крака ако предпочитате да ходите.

Освен това има модели с украшения, пенданти, и бижута съобразени с фината форма на крака, както и модели специално създадени за по-удобно движение и активност. Най-често това са продукти с по-нисък ток, които да издължи крака и да позволи стабилно стъпване на земята.

Защо да изберете TendenZ.bg

Това, което ни прави лидери на пазара е богатото и разнообразно наличие на продукти на добра цена и високо качество. Не е нужно да ви убеждаваме в това, вие сами можете да видите защо толкова много дами и господа избират да пазаруват както от нашия онлайн магазин, така и от физическите ни локации навсякъде в страната.