fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Сандали и чехли

Сандалите и чехлите са универсално предпочитани продукти за през пролетта и лятото. Те са не само удобни за носене, но и позволяват на краката да дишат през деня, като ги освобождават от бремето на затворените обувки.

Правилно избраните артикули могат значително да подобрят здравето на кожата на краката, като същевременно ви позволяват да се насладите на мултифункционалност и удобство дори по време на планински преход.

На сандали или чехли да се спрете за през лятото

В тази категория за сандали и чехли можете да се спрете на два основни вида продукти – сандали с различни презрамки, и свободно стоящи чехли с напръстник или голяма напречна лента. Ако се двоумите за това какво точно трябва да изберете – този параграф би трябвало да разсее всякакви съмнения и да ви помогне да направите по-добър и информиран избор.

Сандалите са подходящи за продължително ходене, тъй като те опасват крака ви на правилните места без да ограничават движението. Различните модели разполагат с различен брой ластични или неластични презрамки позиционирани на различни ключови места по крака.

Това ви позволява много по-голяма мобилност без да правите компромис с усещането на прохлада през лятото. Те са удобни за каране на колело, дълг преход или разходка в парка – някои модели дори предлагат масажиращи стелки за увеличаване циркулацията на петите и свода на стъпалото.

Чехлите се слагат изключително лесно и не ангажират крака по никакъв начин, което е идеалното решение за домашна употреба, за банята или плажа.

Предимствата на изложените тук продукти

Огромното предимство на нашите продукти, е че са направени от кожа, която е трайна, издръжлива и екологично снабдена до нашите цехове. В зависимост от моделите ще откриете продукти от кожа произведена в България, както и такива доставена ни от други страни.

Кожата прави идеална връзка със собственото ви стъпало като му предоставя идеално сцепление и подкрепа по време на ходене. Чехлите също са съставени от изключително издръжливи и стилни материали, които са съобразени с един активен начин на живот, за да предоставят удължен експлоатационен период на всеки закупен от нас артикул.

Чехлите се шият и прикрепват с висококачествени материали, за да гарантират трайност на дори най-уязвимите сегменти. Ако предпочитате продукти направени от плат, при нас ще откриете и подобни произведения, които варират в своята височина на подметката и стилизирането на презрамките подкрепящи петите и другите ключови точки от крака.

Какви модели от сандали и чехли предлагаме

Моделите сандали налични тук варират в нивото на подкрепа, плетката на пръстите и това колко са отворени те. Те също така варират значително в плътността и в материалите, които се използват за тяхната направа – за повече активност препоръчваме платнени продукти, а за стилно обличане на крака препоръчваме тези направени от естествена българска кожа.

Чехлите също идват в различни стилизирани дизайни с изкусно зашити и капитонирани презрамки за крака. Има по-отворени модели с напръстник и такива направени да прикриват по-голямата част от стъпалото.

Що се отнася за подкрепа на свода, тези чехли идват в различни височини на подметката, като при нас можете да откриете продукти с тънка и права подметка и такива с по-вдигната пета за увеличаване на циркулацията на кръвта от петата до пръстите.

Каишките не са декоративни, а са реално използваеми давайки ви възможност да нагласите размера на своите чехли и да ги направите наистина собствени.

Тяхната поддръжка е доста лесна, като за да постигнете фабрична чистота, ви препоръчваме да използвате влажен парцал без сапун. Сапунените почистващи вещества могат да изсушат естествената кожа на вашите сандали и чехли, което да ги нарани.

Изборите, които можете да направите тук се разделят на:

  • Високи и ниски;
  • Открити и по-закрити;
  • От естествена и изкуствена кожа;
  • По-тъмни и светли;
  • С каишки и без каишки.

Защо да се доверите на селекцията на TendenZ.bg

Селекцията ни е съобразена с нуждите на всички наши посетители и клиенти, за да позволим на всеки да намери точно това, което търси. Освен богата селекция със нещо за всеки, тук ще откриете продукти с високо качество на изключително ниска цена – точно по джоба на всички, които ценят красивите и функционални продукти.