fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Елегантни обувки

Колкото и да се чувствате комфортно и удобно, носейки спортен костюм и кецове, то понякога се налага да изглеждате стилни и елегантни. Ето защо всяка себеуважаваща се дама е притежателка на поне няколко чифта висококачествени елегантни обувки, които да съчетава с различните тоалети от своя гардероб. В тази категория внимателно и прецизно сме подбрали модели, които да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни дами.

Елегантните обувки са на път да превземат целия свят

Тези обувки се изработват фино и прецизно, така че крайният резултат да надхвърля най-смелите очаквания на естетите по цял свят. Дизайнът е изчистен и не подлежи на никакъв коментар. Те са подходящи за бизнес среща, изискана гала вечеря, официално събитие, както и за работната среда, в зависимост от това каква професия практикувате.

Това са така нареченият тип обувка „Оксфорд“. Дълго време те са били изцяло запазени за мъжката половина и са се произвеждали единствено модели с голям номер, такива, каквито мъжете обикновено носят. Не отдавна нещата са придобили един съвсем различен облик и е прекъснала цялата тази дискриминация. Днес нежната половина има възможността да изглежда безупречно в елегантен костюм и чифт обувки, подчертаващи нейната класа и независимост.

Ако сте почитатели на панталоните, то единственото, което се изисква от вас е да се оборудвате с няколко чифта, които да комбинирате с тишърки и обувки от тази категория. Убедете се, че дължината им достига поне до глезените, тъй като в противен случай рискувате да изглеждате нелепо и не до толкова привлекателно, колкото на вас самите ви се иска.

Моделите, които ние обаче ви предлагаме, не са подходящи единствено за панталони, джинси или подобен вид облекло. Те пасват еднакво добре както с рокля, така и с пола и риза. Можете да изберете модел, който притежава по-груби и остри черти и да заложите на по-авангарден вид или да се доверите на някой от изцяло женствените ни предложения, които меко казано нямат аналог.

Истината е, че всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания и човек сам за себе си решава как ще изглежда в даден момент. Надяваме се всички тези цветни, лъскави, смели и непретенциозни предложения да паснат съвършено добре на вашето търсене.

Нашите модели са крайно разнообразни и са в готовност да подчертаят вашата индивидуалност. Вече не е необходимо да инвестирате цяло състояние средства, за да се сдобиете с висок клас дизайнерски обувки, произведения на изкуството. Ние ви позволяваме да пазарувате неограничено и по всяко едно време. Посещавайки магазините Tendenz, то вие си осигурявате най-доброто за дълго време.