fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Елегантни обувки

Какво би била една вечерна рокля без изящна, официална дамска обувка, която да я подчертае, да промени стойката на жената, която я носи, да направи походката ѝ грациозна, та дори и да ѝ създаде известно неудобство, за да запомни момента? Ами… би била като торта без черешка, като катинар без ключ, като Пепеляшка без магическата кристална пантофка. С други думи - има поводи, при които дрескода е категоричен – нужно е да сме с обувки, които са с официален силует и е важно те да са максимално удобни, обезателно да са тренди или класически и да подхождат на избрания аутфит. Затова създадохме за вас този изумителен каталог с официални обувки, в който ще откриете най-подходящия чифт официални дамски обувки за вас – с предпочитания силует, форма на тока, височина, материал, декоративни елементи и цвят.

Елегантните обувки са на път да превземат целия свят

Наблюдателните ще кажат – повечето официални обувки – за абитуриентски бал, за сватба, филмова или кино премиера, опера, или друг повод – са на висок ток. И ще са прави. Още в древността, преди повече от 2 000 години, актьорите в Древна Гърция излизали на сцената с обувки на висок ток. И колкото по-главна роля играел актьорът, толкова по-високи били обувките му. Това е напълно логично, защото те правят човека по-висок, по-внушителен и по-забележителен. Височината на корковите обувки на актьорите достигала 10 сантиметра, а днешните високи токчета са дори още по-внушителни. Жените пък започват масово да носят високи токове през викторианската епоха, което е истинска революция в производството на официални обувки.

Днес разнообразието на дамски обувки за тържествени поводи е огромно и голяма част от него ще откриете тук, в нашия интернет каталог. От него можете да поръчате официални дамски обувки произведени в България, както и от чужди производители. Със знака ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ лесно ще разпознаете официалните дамски обувки от естествена кожа, както и онези, които са със специална стелка от естествена кожа за комфорт.

Tendenz е подбрал за дамите изумителна палитра от официални обувки с токчета с различна височина и дебелина – от стилето, до квадратни солидни, както и официални дамски обувки на платформа. Има разнообразие от всякакви цветове - бели, кремави, черни, в пастелни и ярки цветове.

Освен разнообразния дизайн и материали, официалните дамски обувки в електронния ни магазин са с оптимално съотношение цена-качество, което ги прави достъпни за по-широк кръг клиенти.

Допълнително удобство е и включената при доставка услуга „Тествай преди да платиш“.

Е, дами, готови ли сте да вече да поръчате вашите мечтани официални обувки?