fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Ежедневни сандали и чехли

Когато една дама помисли за своите крака и потърси удобна за носене обувка за през лятото, тя неимоверно ще се спре на някой от продуктите на TendenZ.bg в категорията „ежедневни сандали и чехли”. Това, че сме първото място, на което хората търсят за качество, ниски цени и удобство, не е никак случайно – ето защо.

Защо много дами избират ежедневни сандали и чехли

Това, което прави едни сандали или чехли ежедневни е най-вече заради тяхното удобство. Все пак става дума за нещо, което ще носим всеки ден, по цял ден - затова за нас е важно то да бъде удобно.

Благодарение на нашите експерти, удобството не означава компромис със стилното и естетично себе изразяване чрез обувки, както можете сами да се убедите дори само с един поглед към нашата селекция. Ежедневните сандали и чехли са удобство не само, защото те самите са удобни, а защото са лесни за сваляне и слагане, както и лесни за поддръжка.

Чисто и просто ежедневните обувки правят деня ни доста по-лесен и безпроблемен, или поне би трябвало. Няма значение дали ще отидете с тях до магазина, ще изпълнявате домашни задачи или излизате на разходка или кафе, тези обувки ви дават необходимата подкрепа и стилност.

Как да разберете, че дадени ежедневни сандали са правилните за вас

Тъй като едни подобни модели играят толкова важна роля в живота на една дама, е важно те да бъдат избрани правилно. Освен на естетика, вие бива да наблегнете и на формата, височината и функционалността на даден продукт.

Чехлите, например, трябва да са достатъчно широки, за да пасне крака ви в тях нежно, но да не бъдат с прекалено дълбока стелка, за да не се получи охлузване при ходене. Нужно е също така чехлите да бъдат нежни към самата кожа на крака, затова и бива да залагате на качествени материали като еко-кожа, естествена кожа и текстил.

Що се отнася до сандалите, тук вече изборът може да варира значително. На преден план излизат семплите модели с една каишка с ниска подметка и почти без наклон или ток.

Ако краката ви имат нужда от по-равна повърхност за ходене, тъй като така се чувствате най-удобно, то със сигурност можете да намерите удобни и изискани решения. Те могат да варират в своя цвят и украшения, като най-нежните на вид модели много често са такива с фини цветчета от еко-кожа, бижута от кварц и дори пенденти.

Ако искате да сте по-високо от земята, за да бъдат уплътнени вашите пети и стъпало, то тогава можете да изберете модели с по-дебела или висока подметка с грайфер. Дори предлагаме модели с отворени пръсти, които ще са удобни за преход в гората или дори планината.

Обърнете внимание на следните елементи, и сме сигурни, че доста бързо ще намерите нещо, което не само ще ви харесва като облик, но и ще бъде практично решение за вашето ежедневие. Добре е да разполагате с:

 • Сандали и чехли с достатъчно голяма основа за крака;
 • Подложка за крак, която да увеличава сцеплението;
 • Широка или фина каишка за стягане;
 • Каишка за глезен с механизъм за лесно стягане и отпускане;
 • Подходяща форма на презрамката – заострена, заоблена или права;
 • Цвят удобен за комбиниране с летни и пролетни дрехи.

С какви модели разполагаме

За да позволим на всяка дама сама да намери себе си в новия си чифт ежедневни сандали и чехли, ние разработихме множество различни модели. Тук реално можете да намерите:

 • Чехли сандали с висока подметка;
 • Модели с равна подметка;
 • Модели с наклонена подметка;
 • Модели с изразен грайфер;
 • Сандали с каишки за над глезен;
 • Стилизирани продукти с бижута.

Защо TendenZ.bg винаги разполага с това, което търсите

Това, което ни отличава, е че имам наличност от наистина богато разнообразие от продукти. Освен това разбира нуждите на нашите клиенти и така можем да създаден по-добри артикули, които да бъдат не само трайни и на добра цена, но и изключително удобни и стилни – това е причината хиляди хора да избират нас и нашите продукти всеки ден.