fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Ежедневни обувки

Ако днес ви предстои тичане по служебни задачи, след детето, по срещи, на разходки, по магазините и се чудите какво да обуете, значи сте на точното място, където да откриете вашите ежедневни обувки! Tendenz следва златното правило на най-големите световни търговци на обувки – ежедневните ѝ дамски предложения да са еднакво красиви, модерни и удобни! Тук трябва да отбележим нещо емблематично за каталога ни – в него ще откриете прецизно подбрани модели, които са произведени в България (предимно от естествена кожа) и такива от чужди производители. Тук можете да изберете сред модели, които са подходящи за натоварени и по-лежерни делници: от леките, като перце балеринки, подходящи както за офиса, така и за разходка в парка, през по-спортните варианти на платформа или на нисък ток за по-официални срещи, тип оксфорд за по-разкрепостените дами с костюми и дънки, мокасини, лоуфъри за артистичните. В ежедневните предложения на Tendenz не липсват и вечно актуалните обувки тип еспадрила, които са леки, а в тях кракът диша заради текстилните материали, от които са направени.

За материалите, от които са изработени ежедневните дамски обувки в настоящия каталог, можете да се ориентирате с лекота – моделите, които са произведени в България и са от естествена кожа, са обозначени със специален знак. Вариантите, които са от естествена кожа и са с чуждестранен дизайн и производство са означени с този знак. Освен това лесно ще разберете кои модели ежедневни обувки са от еко кожа, велур и текстил. Особено важно за делника на всяка дама е да ѝ е удобно, затова има модели, на които са добавени стелки от естествена кожа.

Какво още не знаете за ежедневните обувки, превърнали се в хит още през 80-те години

Дори и да ви се струва странно, ежедневни обувки успяват да покорят модния подиум още през 80-те години на миналия век. Тя се превръщат в част от дрескода за много училища, университети и фестивали. С чифт ежедневни обувки, каквито са в нашата категория, то вие със сигурност ще изглеждате зашеметяващо. Едва ли ще останете незабелязани за околните.

За да може всяка дама да си позволи комфорта, красотата и фешън излъчването на ежедневните ни предложения, сме предвидили различни ценови класове, като при нас съотношението цена – качество е сред най-добрите. Разгледайте, изберете, поръчайте, а за ваше удобство при доставка сме включили и опцията „Тествай преди да платиш“. Готови ли сте да влезете в най-подходящите обувки за вашия ден?