fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Дамски чанти

Ако искате да попаднете на правилната дамска чанта, то оставете я да ви проговори! Изборът й е подобен като изборът на булчинска рокля. Няма значение колко пъти мислено сте я обрисували в съзнанието си, то когато я видите, задължително ще си я познаете. Много са нещата, които една дама да вземе под внимание, избирайки този тип аксесоар. Перфектната чанта трябва да отговаря на бюджета, на личния стил, и естествено, на ежедневните ви нужди. В противен случай инвестицията не би си струвала.

Никак не е случаен фактът, че ние от Tendenz предлагаме на представителите на нежния пол цяла една палитра, включваща разновидности от аксесоари, предназначени специално за дамите. Всички изкушения, селектирани внимателно и прецизно, се различават едно от друго, спрямо модел, дизайн, материал, изработка, цвят и цена. Разгледайте внимателно и обстойно категорията от дамски аксесоари и извършете покупка на онзи от тях, който отговаря максимално на търсенето ви.

Какви са опорните точки, подпомагащи избора на дамски чанти

• Големина на чантата – избирайки този тип аксесоар, то безспорно следва да се съобразите с неговата големина. Не се подвеждайте по последните модни тенденции, а именно over size моделите. Ако сте с нисък ръст, то бъдете сигурни, че този тип чанта по никакъв начин не би играла ролята на стилно допълнение към облеклото ви.

• Вместимост – правило номер две, което по никакъв повод не бива да пренебрегвате. Важно е предварително да помислите какво е нужно да носите с вас в ежедневието си. Ако работата ви налага пренасяне на множество документи, то навярно ще изпитате потребност от някой модел с по-голяма вместимост. Чантата трябва да играе ролята на скривалище за ежедневните ви нужди, без това да рефлектира върху излъчването й, придавайки претъпкан вид.

• Стил – няма абсолютно никакво значение какви са последните модни тенденции, докато протича изборът ви на аксесоар. Помислете какъв е индивидуалният ви стил, дали желаете да се придържате към него или по-скоро сте в търсене на другото си ”АЗ”.

• Форма – това е онзи труден момент, тъй като днес на пазара се предлага наистина преливащ асортимент от различни по форма аксесоари. Това ще ви направи ярко впечатление и в нашия онлайн магазин.

Ако търсите чанта за излизане, то клъчовете, които сме селектирали, биха се превърнали в прекрасно бижу към вечерния ви тоалет. Може би се нуждаете от бизнес решене – отново сме в готовност да отговорим подобаващо на търсенето ви. Класическите форми с добра вместимост и стилен дизайн биха се превърнали в перфектното допълнение към аутфита ви.

В никакъв случай не пропускайте възможността да разгледате уникалните и неповторими модели чанти за жени, които ви предлагаме в онлайн магазина Tendenz. Ние вярваме в способността ви да преобразите себе си, без да е нужно да влагате свръх огромна сума средства! Доверете се на високото качество, перфектно балансирано с неповторимост в детайлите.