fb
0

Преглед на кошницата

Вашата кошница е празна!
0800 900 77 пон-пет 09:00-17:30 ч.

Силиконови сандали и чехли

Ако някой мисли, че името на джапанките произлиза от глагола „джапам“, то трябва да го разочароваме. Истината е, че етимологията на думата идва от английското „Japanese sandals“. Тези леки, като перце летни обувки стават популярни в САЩ, след като войници, взели участие във Втората световна война, донасят сувенири от Изтока – особен вид сандали. Следва истински бум и джапанките се превръщат в световен хит. Произвеждат се от гума, силикон, различни видове полимери, което ги прави леки, меки и удобни, издръжливи на намокряне и на изгодна цена. Това ги прави подходящи за баня (за всеки сезон), за разходка по плажа, за срещи покрай мокрия бар и дори като градски ежедневни обувки.

Какви модели предлага нашият онлайн магазин

В нашия каталог ще откриете истинско море от тези „морски“ обувки, джапанките. Ще ви изненадаме с варианти като сандали и чехли, които са подходящи за ежедневни дори в офиса, поради стилния си дизайн. Сред предложенията ни има сандали с катарами каишки, балеринки с пети и отворени пръсти, чехли с ефектни декорации – пухове, камъни, катарами. Сред чехлите и сандалите от силикон има такива с равна подметка, на нисък ток, както и на платформа. Предлагат се варианти в комбинация с еко кожа и текстил, като цветовете са изключително богати – бели, черни, цикламени, сини, зелени, жълти, лилави, сребристи и златисти, прозрачни, с удивителни щампи – с лица, графити, змийска кожа, дори декорирани с брокат.

Сред моделите ярко се открояват различните чехли – от такива с презрамка през пръстите, с подметка, която обгръща половината стъпало, с каишки с катарами.

За топлото време, за банята, за плажа, за „да претичам до магазина“ или за където решите – вашите джапанки ви очакват тук – стилни, леки, удобни, на изгодни цени!